Tapahtumien yö

Tapahtumien yö Museo Milavidassa

Torstaina 4.8. Museo Milavida ja Café Milavida ovat avoinna Tapahtumien yössä klo 11–22. Teemana on punk, ja luvassa muun muassa T-paita- ja rintamerkkipajaa, erikoisopastuksia sekä dokumenttielokuva Vivienne Westwoodista. Milavidan tapahtumien yön ohjelma sisältyy pääsylipun hintaan. Tervetuloa!


Kuva: Ki Price


Ohjelma 4.8.:


Klo 14 Milavidan arkkitehtuuri -teemakierros Teemaopastuksella tutustutaan Milavida-palatsin arkkitehtuuriin ja tyyliin sekä sisällä että ulkona. Kierroksella kuullaan tarinoita Milavidan pitkästä ja vaiherikkaasta historiasta aina palatsin rakennushetkestä nykypäivään.


Klo 16−19 Tuunaa T-paita -paja Tuunaa itsellesi T-paita Westwoodin tyyliin ja kuvaa luomuksesi kuvauspisteellä. Paidan muokkaamisessa omanlaiseksi ohjeistavat Pajaston kädentaitopajan ohjaajat sekä nuoret. Vapaa pääsy. Yhteistyössä Pajaston kädentaitopaja ja Nextiili.


Klo 16 Yleisöopastus: Vivienne Westwood -muotia yksityiskokoelmasta


Klo 17 Yleisöopastus: MILAVIDAN TAITEILIJAT feat. Westwood Teemakierroksella kerrotaan kolmen Näsinkalliolla eläneen taiteilijan elämästä ja maalauksista sekä Vivienne Westwoodin muotiin vaikuttaneista taidehistoriallisista vaikutteista.


Klo 18.30 ja 20.30 ANARKIAA JA ELITISMIÄ -teemaopastus Vivienne Westwoodin ismeihin Muotimaailman äänekäs kapinallinen Vivienne Westwood provosoi, kyseenalaistaa ja rikkoo rajoja. Jopa hänen elegantit muotiluomuksensa kätkevät sisäänsä kapinahengen. Tervetuloa tutustumaan monisärmäisen punkkarin ja damen aatteisiin!


Klo 18 ja 20 Dokumenttielokuvaesitys Vivienne Westwoodista


Klo 19−22 Punk, Peace & Power -rintamerkkipaja