Näsinpuiston puistokonsertit

Näsinpuiston puistokonsertit

Maksuttomat puistokonsertit järjestetään Näsinpuiston laululavalla kesä-elokuussa lauantaisin klo 14. Puistokonserteissa pääset nauttimaan elävästä musiikista, laulusta ja tanssista. Lue lisää.


Näsinpuiston laululavalla puistokonserttisävelet kaikuvat poikkeuksellisen vehreässä ympäristössä. Oma viltti kannattaa ottaa mukaan istuskelua varten. Lähimmät kahvila- ja wc-palvelut löytyvät Näsinlinnasta, Café Milavidasta.

Näsinpuiston konsertit ovat lauantaisin klo 14. Konsertit tuotetaan yhteistyössä Museo Milavidan kanssa. Kesällä 2022 Museo Milavidassa on esillä Vivienne Westwood -muotia yksityiskokoelmasta -näyttely, jonka johdosta Näsinpuistossa aiotaan tarjoja aiempaa enemmän punk- ja rock-keikkoja.

18.6. klo 18 Paratiisin sahakielet  

On kulunut jo 14 vuotta siitä, kun YUP keulahahmonsa Jarkko Martikaisen johdolla päätti jäädä määrittämättömälle tauolle, joka jatkuu edelleen. Yhtye tunnettiin taidokkaasta progressiivisesta rokista, joka yhdisteli myös muita genrejä biiseihinsä ja tietenkin Jarkko Martikaisen oivaltavista lyriikoista. Moni jäi kaipaamaan ja nostalgiatripeissään kaipaa edelleen noita hittibiisejä, joilla YUP oli vuosia etenkin kesäfestareiden päälavojen vetonauloista. Siitä lähti ajatus perustaa Paratiisin Sahakielet. Paratiisin Sahakielet on aloittanut 2019. Yhtyeessä soittavat: Timo Korva – laulu, kitara ja koskettimet Janne Luotoniemi – kitara Kimmo Pesola – basso Matti Hintikka – rummut


2.7. klo 14 Ääri-Ilmiö ja bändiitit  

Omaa musiikkiaan esittävä tamperelaistrio, joka yhdistää ennakkoluulottomasti eri tyylisuuntia.


9.7. klo 14 Hiljaiset miehet  

Juurevan rhythm and bluesin säestyksellä nämä miehet kertovat tarinoita suomalaisen miehen sisimmästä, sieltä missä elää blues ja soul.


23.7. klo 14 The Backsound

The Backsound on aikamiesten rockbändi, joka soittaa vanhaa kunnon roots-musaa, rock´n´rollia, bluesia ja soulia omalla ronskilla otteella. Bändissä on kaksi kitaraa, basso, rummut, koskettimet ja saksoni, joka tuo mukaan oman hienon lisänsä. Lisäksi luvassa on stemmalaulua.


13.8. klo 14 Ratikalla Prahasta Tampereelle

Tshekkiläis-suomalainen esiintyjäkaksikko esittää tsekkiläisiä biisejä suomeksi ja suomalaisia tshekiksi. Läpileikkaus eri vuosikymmeniä, jossa kuitenkin viihdytään kultaisella 60-luvulla. Jatsia popittain ja poppia jatsittain. Juha on suomalainen kitarataituri, joka sovittaa biisit ja Johanka on tshekkiläinen sananiekka-laulaja, joka kotiutui Tampereelle 20 vuotta sitten.