fi
fi

 Näsilinnan Suomi 100 vuotta -juhlaillallinen ja illanvietto 5.12.

Haluamme omalta osaltamme kunnioittaa 100-vuotiasta itsenäistä Suomea. Olemme loihtineet suomalaisista huippuraaka-aineista makuhermoja hivelevän menun.
-Kristian Vuojärvi, Näsilinnan keittiöpäällikkö, kokkimaajoukkueen team Manager

Juhlaillallista sekä sitä seuraavaa ja pikkutunneille jatkuvaa illanviettoa säestää taidokas Trio Songbirds, jonka repertuaari kattaa kaiken mahdollisen tunnelmoivasta taustamusiikista menevimpiin tanssihitteihin.

VARAUKSET RAVINTOLA.FI:n MYYNTIPALVELUSTA:
myynti@ravintola.fi | puh. 0100 5500

Suomi 100 -juhlamenu

Kuusenkerkkä cocktail

Tattia & omenaa
Tatti flan, raikasta omenaa ja tattikeittoa
Suomi Finland 100 Champagne
***
Sampi & kaviaari
Savustettua sampea, tillimarinoitua kurkkua ja kaviaaria
Pere Ventura Maria del Mar cava
***
Kananpoikaa & ohraa
Grillattua kananpoikarullaa, paahdettua ohraa, savupekonimysliä ja tummaa kana jus
Klosterneuburg Pinot Noir
***
Peuraa & punajuurta
Katajan kera grillattua peuranfilettä, punajuuri-fondant ja katajanmarjakastiketta
Divinus Lemberger
***
Puolukkaa & maitoa
Puolukka- ”vispipuuroa”, puolukkakaramelliä ja jää-maitohelmiä
Vaapukka
***
Tyrniä & maitosuklaata
Maitosuklaakakkua, maitosuklaa-namelakaa ja tyrnisorbettia
Malvasia Frizzante

Menun hinta 185,00 €/hlö