fi
fi

JUHLAT JA TILAISUUDET

Järjestä juhlasi Näsilinnassa. Upea rakennus mahdollistaa häiden ja muiden perhejuhlien, yritystilaisuuksien ja kokousten järjestämisen.

CAFE MILAVIDA

Viihtyisästä kahvilastamme saat herkulliset kahvituotteet, kahvileivät ja virvokkeet aina tuoreena.

RAVINTOLA VON NOTTBECK

Näsilinnan tilausravintola tarjoaa korkealuokkaisia makuelämyksiä ranskalaisen keittiön parhaiden perinteiden hengessä.

Näsilinnan ravintola von Nottbeckissä ranskalaisen keittiön antimia

Tampereen Näsinpuistossa sijaitseva, täydellisesti entisöity Näsilinna avasi ovensa huhtikuussa 2015. Upeassa, historiallisessa palatsissa toimivat tilausravintola von Nottbeck ja kahvila Café Milavida kesäterasseineen. Tilausravintola edustaa ranskalaista keittiötä, ja kahvilan tarjontaa tähdittävät herkulliset kakut ja leivokset.

Näsilinnan ravintolatoiminnasta vastaa tamperelainen ravintola-alan yritys Rivermax Oy. Tampereen kaupunki ylläpitää Näsilinnan museo Milavidaa.

Ravintola von Nottbeck tilausravintolana

Ravintola von Nottbeckin muuttui tilausravintolaksi vuoden 2017 alusta. Menut on suunnitellut Näsilinnan keittiöpäällikkö Kristian Vuojärvi. Hän toimii mm. Suomen kokkimaajoukkueen kapteenina.

Juhlat Näsilinnassa?

Kesäkauden juhlapäiviä varataan parhaillaan täyttä vauhtia! Tiedustele lisää myyntipalvelustamme: myynti@ravintola.fi.

Pysäköinti

Näsilinna sijaitsee Näsinpuistossa, jossa ei valitettavasti ole paikoitustilaa asiakkaille. Pääsisäänkäynnin vieressä on yksi invapaikka.

Asfaltoitu tie Näsilinnan pihaan nousee Kuninkaankadun päästä Tallipihan ja Finlaysonin palatsin välistä. Pihaan voi jättää ihmisiä kyydistä henkilöautosta, taksista tai bussista, mutta kuljettajan tulee pysäköidä ajoneuvo esimerkiksi kadunvarsipaikoille (Näsijärvenkadun päässä ilmaisia kadunvarsipaikkoja), parkkihalliin (P-Plevna tai P-Anttila), läheisen Nääshallin paikoitusalueelle (4h pysäköintikiekolla) tai Mustanlahden satamaan (2h pysäköintikiekolla).

Pysäköintipaikat kartalla

Opastetut kierrokset museossa

Museo Milavidan opastettuja kierroksia tulee tiedustella suoraan museosta puh. 040 831 4054 tai milavida@tampere.fi. Normaalit museoliput myy Café Milavida.

Aukioloajat

Cafe Milavida avoinna 2019:
pe-su 4.1.–28.4. klo 11–18
ti-su 2.5.–29.9. klo 11–18
pe-su 4.10–31.12. klo 11–18

Suljettu:
19.4., 21.-23.6., 6.12., 22.-26.12

 

Suljetaan klo 16
18.4., 30.4. ja 1.5., 20.6., 21.12.

Ravintola von Nottbeck on avoinna tilauksesta.

Poikkeusaukiolot

Näsilinnassa järjestetään paljon erilaisia yksityistilaisuuksia ja juhlia. Osa tai kaikki ravintolasaleista voi olla varattuja tilaisuuksien vieraille. Huomioithan poikkeusaukiolot suunnitellessasi vierailua Näsilinnaan.