fi
fi

JUHLAT JA TILAISUUDET

Järjestä juhlasi Näsilinnassa. Upea rakennus mahdollistaa häiden ja muiden perhejuhlien, yritystilaisuuksien ja kokousten järjestämisen.

CAFE MILAVIDA

Viihtyisästä kahvilastamme saat herkulliset kahvituotteet, kahvileivät ja virvokkeet aina tuoreena.

RAVINTOLA VON NOTTBECK

Näsilinnan tilausravintola tarjoaa korkealuokkaisia makuelämyksiä ranskalaisen keittiön parhaiden perinteiden hengessä.

Näsilinnan ravintola von Nottbeckissä ranskalaisen keittiön antimia

Tampereen Näsinpuistossa sijaitseva, täydellisesti entisöity Näsilinna avasi ovensa huhtikuussa 2015. Upeassa, historiallisessa palatsissa toimivat ruokaravintola von Nottbeck ja kahvila Café Milavida kesäterasseineen. Ruokaravintola edustaa ranskalaista keittiötä, ja kahvilan tarjontaa tähdittävät herkulliset kakut ja leivokset.

Näsilinnan ravintolatoiminnasta vastaa tamperelainen ravintola-alan yritys Rivermax Oy. Tampereen kaupunki ylläpitää Näsilinnan museo Milavidaa.

Ravintola von Nottbeck tilausravintolana

Ravintola von Nottbeckin muuttui tilausravintolaksi vuoden 2017 alusta. Menut on suunnitellut Näsilinnan keittiöpäällikkö Kristian Vuojärvi. Hän toimii mm. Suomen kokkimaajoukkueen kapteenina.

Sunnuntaibrunssi

Tervetuloa nauttimaan runsaasta ja monipuolisesta sunnuntaibrunssistamme. Brunssimme on katettuna sunnuntaisin klo 12-15. Brunssin hinta on 39€/hlö. Suosittelemme pöytävarausta.

Juhlat Näsilinnassa?

Kesäkauden juhlapäiviä varataan parhaillaan täyttä vauhtia! Tiedustele lisää myyntipalvelustamme: myynti@ravintola.fi tai ryhmät ja yritykset: kati.ehrola@ravintola.fi

Lahjakortit

Ravintola von Nottbeckin lahjakortit saatavilla haluamallesi euromäärälle ja noudettavissa kahvilan tai ravintolan aukioloaikoina. Yrityksiä pystymme myös laskuttamaan.

Pysäköinti

Näsilinna sijaitsee Näsinpuistossa, jossa ei valitettavasti ole paikoitustilaa asiakkaille. Pääsisäänkäynnin vieressä on yksi invapaikka.

Asfaltoitu tie Näsilinnan pihaan nousee Kuninkaankadun päästä Tallipihan ja Finlaysonin palatsin välistä. Pihaan voi jättää ihmisiä kyydistä henkilöautosta, taksista tai bussista, mutta kuljettajan tulee pysäköidä ajoneuvo esimerkiksi kadunvarsipaikoille (Näsijärvenkadun päässä ilmaisia kadunvarsipaikkoja), parkkihalliin (P-Plevna tai P-Anttila), läheisen Nääshallin paikoitusalueelle (4h pysäköintikiekolla) tai Mustanlahden satamaan (2h pysäköintikiekolla).

Pysäköintipaikat kartalla

Opastetut kierrokset museossa

Museo Milavidan opastettuja kierroksia tulee tiedustella suoraan museosta puh. 040 831 4054 tai milavida@tampere.fi. Normaalit museoliput myy Café Milavida.

Pöytävaraus Brunssi

Aukioloajat

Cafe Milavida avoinna 2017:
1.1.-7.5. perjantaista sunnuntaihin klo 11-18.

8.5.-10.9. tiistaista sunnuntaihin klo 11-18

11.9.-31.12. perjantaista sunnuntaihin klo 11-18

14.4. suljettu, 30.4. ja 1.5. klo 11-16

Ravintola von Nottbeck on avoinna tilauksesta.
Sunnuntaibrunssi katettuna klo 12-15. (Ravintola sulkeutuu klo 15.30.)

Poikkeusaukiolot

Näsilinnassa järjestetään paljon erilaisia yksityistilaisuuksia ja juhlia. Osa tai kaikki ravintolasaleista voi olla varattuja tilaisuuksien vieraille. Huomioithan poikkeusaukiolot suunnitellessasi vierailua Näsilinnaan.