Koululaisryhmille

Museo Milavida on moniulotteinen oppimisympäristö, joka tarjoaa tilattavia opastuksia, koululaistehtäviä ja luokkaretkipaketteja päiväkodeille, peruskouluille ja toisen asteen oppilaitoksille.


Koululaisopastukset

Näyttelykäyntiä täydentää informatiivinen opastettu kierros, jolla tutustutaan eri-ikäisille suunnatun sisällön avulla Museo Milavidan päänäyttelyyn Nottbeckit – Tampereen kosmopoliitit tai vaihtuvaan erikoisnäyttelyyn.

Kouluryhmän mukana seuraavien aikuisten tulee kulkea luokkansa mukana valvojina koko opastuksen ajan.

Kesto: noin 45 min
Ryhmäkoko: enintään 25 oppilasta
Opastuskielet: suomi, englanti, muut kielet (ruotsi, ranska ja venäjä) mahdollisuuksien mukaan


Koululaistehtävät

Tuemme myös oppilaiden omatoimista tutustumista näyttelyihin tehtäväpakettien avulla. Eri-ikäisille oppijoille suunnatut tehtävät löytyvät täältä, ja opettajien vastaukset museon henkilökunnalta.


Luokkaretket

Tarjoamme esiopetusryhmille ja koululuokille toiminnallisia luokkaretkipaketteja opetuksen tueksi vuosittain toukokuussa. Luokkaretkipaketteihin sisältyy joko kävelykierros, toiminnallinen opastus tai opastus ja työpaja. Luokkaretkipakettien sisällöt on suunnattu eri-ikäisille oppilaille mutta niitä voidaan soveltaa tarpeen mukaan.

Lisätietoa vuoden 2021 luokkaretkipaketeista tulossa maaliskuussa!


Pääsymaksut koululaisryhmille

Pääsymaksu: 3 € per oppilas/opiskelija, tamperelaiset oppilasryhmät maksutta. Alle 7-vuotiaat maksutta.
Koululaisopastus: 40 € + pääsymaksut
Koululaisopastus toukokuussa: 50 € + pääsymaksut


Muistathan, että Museo Milavida tarjoaa myös ilmaisia koululaisopastuksia! Niiden ajankohdat ilmoitetaan opettajien uutiskirjeessä, jonka tilaajana saat ajankohtaista tietoa museokeskus Vapriikin, Museo Milavidan ja Postimuseon tapahtumista. Listalle liityttyäsi saat kouluja koskevat tiedotteet suoraan omaan sähköpostiisi.

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Tietosuojaselosteet ja lisätietoa: www.vapriikki.fi/tietosuoja