Milavidan lasten vappu

Milavidan lasten vappu

Sunnuntaina 1.5. Museo Milavidassa juhlitaan vappua klo 11−16. Cafe Milavida tarjoilee vappuherkkuja klo 11–16 palatsin ainutlaatuisessa miljöössä. Näyttelyt, opastukset ja työpaja museon pääsymaksulla. Taikurin esityksiin on vapaa pääsy. Lasten vappua vietetään myös Milavidan naapurissa Tallipihalla.


Kuvat Rudi Thomas Photography

Ohjelma:


Klo 11.30 ja 13 Kuinka kumarran keisarille -perhekierros
Kuinka niiataan keisarin edessä? Tule oppimaan hienoille tavoille von Nottbeckien lastenhoitajan johdolla leikin merkeissä! Kierroksen kesto on noin 30 minuuttia ja se soveltuu 5–10-vuotiaille. Sisältyy museon pääsymaksuun.


Klo 11.30−14.30 Lasten rintamerkkipaja
Mitä mielessä? Mikä pielessä? Piirrä haluamasi kuva tai kirjoita mielipiteesi rintamerkkiin, tyyli on vapaa! Sisältyy museon pääsymaksuun.


Klo 12 ja 14 Lastentaikuri Paspartuu esiintyy
Lastentaikuri Paspartuu esittää värikästä ja vauhdikasta taikaviihdettä lapsille ja jekkujen ystäville! Paspartuu on omasta mielestään maailman mahtavin taikuri, mutta temput saattavat silti välillä mennä hassusti mönkään, tai niissä tapahtuu jotain todella kummallista. Yhdessä yleisön kanssa pulmat saadaan ratkaistua ja taikatemput onnistumaan!


Klo 12.30–13.30 Pallobaloo! Taikuri Paspartuu taittelee ilmapalloja lapsille
Lastentaikuri Paspartuu taittelee värikkäitä ilmapalloja toiveidesi mukaan! Nouda itsellesi omanlaisesi vappupallo: vaikkapa pallopuudeli, lippalakki tai lasermiekka!


Klo 14 Palatsin puistossa -kierros
Näsinkallion historialliset rakennukset, monimuotoinen luonto ja näyttävät veistokset tulevat tutuiksi, kun opas tarinoi Näsinkallion vaiheista kuvankauniissa maisemissa. Lähtö on Näsilinnan pääovien edestä. Muista säänmukainen vaatetus ja hyvät jalkineet! Sateella kävelykierroksen korvaa opastus Nottbeckit-näyttelyyn. Kesto noin 60 min. Sisältyy museon pääsymaksuun.