Lasten aavemainen museosunnuntai

Lasten aavemainen museosunnuntai

Su 24.10. klo 11–16.

Tule askartelemaan iloa ja valoa synkkään syksyyn ja kuulemaan tarinoita Museo Milavidan kierroksille. Värikkäitä taidepajoja, hirnuvia poneja ja monipuolista touhua tarjolla koko perheelle! Sisäänpääsy kaikille lastenlipulla 5 € koko päivän! Kaikki opastukset ja pajat sisältyvät museon pääsymaksuun. Ohjelmaa kello 11–16, museo auki klo 18 asti.Ohjelma:


Klo 11–14 Talonmies Onni Jalavan haamu paikalla
Talonmies Onni Jalava viihdyttää ja vastaanottaa vieraita Milavidan aulassa ja vie kierrokselle Nottbeck-näyttelyyn. Roolissa esiintyy Markus Henriksson.


Klo 11–15 Haamupaja
Mikäpä pitäisi paremmin pahat henget loitolla kuin loistavat haamuvalot? Tule askartelemaan omat kummituksesi ja kurpitsasi avuksi taisteluun synkkiä syysiltoja vastaan.


Klo 11–14 Naamiopaja
Haluaisitko olla mörisevä mörkö, vaaniva vampyyri vai muuten vaan mutantti? Askartele itsellesi hurja naamio!


Klo 11–16 Aarrejahti Milavidan syövereissä
Seuraa johtolankoja ja auta Milavidan kummitusta löytämään kadonnut kassakaappi! Osallistujat palkitaan.

Klo 11.30 ja 13 Palvelijan draamakierros Nottbeck-näyttelyyn
Talonmies Onni Jalavan aave johdattelee koko perheen Nottbeckien suvun traagisen historian läpi palvelijan silmin. Mitä kaupunkilaiset ajattelivat patruuna Wilhelm von Nottbeckistä? Mitä palvelusväki uskoi patruunan pojan Ernstin kuolemasta? Tule kuulemaan, jos uskallat!


Klo 12–16 Karmaiseva kuva
Irvistä kameralle kamalin ilmeesi! Valokuvat julkaistaan Milavidan somessa.

Klo 12.30–14.30 Laukka läpi labyrintin
Astu ratsaille kepparin selkään ja löydä labyrintin jännittävät asukit! Kannustamassa ja palkintoja jakamassa uljaat shetlanninponit Tiuhti ja Viuhti. Rohkea nappaa myös selfien!


Klo 13–16 Palatsin rouvan aave paikalla
Milavidan rakennuttanut palatsin valtiatar Olga von Nottbeck viihdyttää ja vastaanottaa vieraita Milavidan aulassa. Roolissa esiintyy Miia Kotila.


Klo 15 Palatsin rouvan draamakierros Nottbeck-näyttelyyn
Rouva Olga von Nottbeck kertoo sukunsa historiasta ja sen hyytävästä kohtalosta. Onko Nottbeckien ylle langetettu kirous? Kummitteleeko palatsissa? Tule kuulemaan, jos uskallat!