Kuurakarnevaali

Kuurakarnevaali

Sunnuntaina 5.2. klo 11-16. Luvassa talvista leikkiä ja askartelua Museo Milavidan Kuurakarnevaalissa! Esiintymässä myös Lumikuningatar. Opastukset ja paja sisältyvät pääsymaksuun, joka on kaikilta koko päivän 5 €. Ohjelma sopii yli 3-vuotiaille. Milavidassa ei ole tällä hetkellä kahvilaa, mutta museon alakerrasta myydään kuumaa mehua ja pullaa.


Lumikuningatar.

Ohjelma:
(Huom. Säävaraus, muutokset mahdollisia!)

Klo 11–16 Suunnistus: Sinustako jäljittäjä?
Löydätkö Milavidan puistosta sinne kätketyt eläinten jalanjäljet? Yhdistä löytämäsi jäljet oikeaan eläimeen ja saat pienen palkinnon! Omatoiminen jäljestys alkaa Milavidan sisäänkäynniltä, josta saat suunnistuslomakkeen ja palkinnon tehtävän suoritettuasi. Paikka: Näsinkallio.

Klo 11 ja 13.30 Kuinka kumarran keisarille? -opastus
Miten sanotaan päivää ranskaksi? Kuinka keisarinnalle niiataan? Tule oppimaan hienoille tavoille.  Koko perheen tuokio palatsin pihassa. Kesto n. 30 min. Paikka: Palatsin piha, lähtö Näsilinnan ulko-oven edestä.  


Klo 11-16 Tarkkuusheittoa!
Osaatko heittää, osutko maaliin? Lumitilanteen salliessa pihalla tarkkuusheittoa tauluun. Paikka: Näsinkallio


Klo 12–15 Lumikuningatar tavattavissa Palatsissa
Tervetuloa mukaan harjoittelemaan kuninkaallisia taitoja sekä kuulemaan Lumikuningattaren laulua klo 12. Lumikuningatar on tavattavissa klo 15 saakka ja odottaa innolla juttuhetkiä pienten ja isompienkin vieraiden kanssa. Paikka: Museo Milavidan ala-aula.


Klo 12.30–16 Talvista askartelua
Tule askartelemaan veikeä lumiukko! Paikka: Museo Milavidan alakerta, punainen sali.


Klo 13 ja 14 Perhekierros: Nottbeckit – Tampereen kosmopoliitit näyttelyyn.
Opastuksella kuullaan, miten Nottbeckin aatelisperhe liittyy Finlaysonin puuvillatehtaan historiaan ja kuinka hienoa elämää he viettivät Tampereella 1800-luvulla, niin tehtaan kupeessa Kuninkaankadulla kuin Näsinkalliollakin. Kesto n. 30 min. Lähtö opastukselle museon ala-aulasta.Klo 15 Opastus: Palatsin puistossa – talvinen kävelykierros Näsinkallion maisemissa
Tunnetko Tiitiäisen satupuiston? Miten Tallipiha liittyy palatsin historiaan? Mikä on salaperäinen kellari keskellä puistoa? Koko perheelle sopivalla talvisella kävelykierroksella se selviää! Kävelykierros kestää ryhmän etenemisestä riippuen 45–60 minuuttia. Muista säänmukainen vaatetus ja hyvät jalkineet! Kierros alkaa Näsilinnan ulko-oven edestä.


Klo 16 Kuurakarnevaali päättyy, museo avoinna klo 18 asti.

Yhteistyössä: Juhlaprinsessa.