Vivienne Westwood -muotia yksityiskokoelmasta -yleisöopastus

Vivienne Westwood -muotia yksityiskokoelmasta
-yleisöopastus

Opastukset sunnuntaisin klo 14. Opastus sisältyy museon pääsymaksuun.
(Huom. Opastusta ei järjestetä Tampereen päivänä su 2.10. ja lasten museosunnuntaina su 23.10.)

Vivienne Westwood -muotia yksityiskokoelmasta -näyttely esittelee runsaan kattauksen Vivienne Westwoodin naisten ja miesten muotia 1970-luvulta 2010-luvulle. Näyttelyssä näkyvät punk-kauden kapinallisuus, riemastuttavat ruutukuosit, päätähuimaavat korokepohjakengät ja catwalkien glamour. Näyttelyn esineet on lainannut englantilainen keräilijä ja Westwoodin muotitalossa työskennellyt Lee Price. Kokonaisuutta täydentävät valokuvaaja Ki Pricen Vivienne Westwood -kuvat catwalkeilta ja Lontoon kaduilta poliittisista tempauksista.

Dame Vivienne Westwood (s. 1941) on yksi aikamme kiehtovimmista muotisuunnittelijoista. Hän on punk-muodin pioneeri, muotimaailman kapinallinen ja äänekäs aktivisti.

Vivienne Westwood -muotia yksityiskokoelmasta-näyttely esittelee keräilijä Lee Pricen kokoelmaa eikä siis ole virallinen Vivienne Westwood Ltd:n tuottama näyttely.